Máme Krajského vítěze

22.08.2011 14:18

V neděli 21.8.2011 jsme vyrazili na náš domovský cvičák hned po ránu - konala se zde totiž X. Krajská výstava psů. Přihlášeného jsme měli našeho Kurtíka. Odborným okem nás posuzoval pan rozhodčí Vladimír Mojžíš a musím říct, že jeho láska k výstavám psů byla znát v každém posudku.

Úmorné vedro se díky bohu na Kurtíkovi vůbec nepodepsalo a nejprve si v mezitřídě vyběhal vítěznou známku V1.  Po nás do kruhu nastoupil pro mě velmi krásný, mohutný pes Corat Lib-Vach ve třídě vítězů, kde získal taktéž prvenství a nás čekal souboj o Krajského vítěze. Pan rozhodčí nás nechal znovu proběhnout a postavit pejsky a po té - k mojí ohromné radosti - udělil titul Krajského vítěze našemu Kurtíkovi :) a protože pro psí populaci je ocenění titulem a medailí spíše zanedbatelné, Kurtík dostal za odměnu příslib veliké kosti.

Pár fotek z výstavy zde

 

Vyhledávání

Novinky

06.05.2012 20:22

Cvičme v rytme

Po téměř půlroční odmlce jsme dnes konečně vyrazili na cvičák :) Poslušnost jsme sice maličko trénovali v domácím prostředí téměř celou dobu, ale obrany nám moooc chyběli. Popravdě jsem čekala, že vzhledem ke Kurtíkovu nadšení, půjdu smykem po břiše na plac už od kotců. Těch necelých 500 metrů,...

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode