Máme Krajského vítěze

22.08.2011 14:18

V neděli 21.8.2011 jsme vyrazili na náš domovský cvičák hned po ránu - konala se zde totiž X. Krajská výstava psů. Přihlášeného jsme měli našeho Kurtíka. Odborným okem nás posuzoval pan rozhodčí Vladimír Mojžíš a musím říct, že jeho láska k výstavám psů byla znát v každém posudku.

Úmorné vedro se díky bohu na Kurtíkovi vůbec nepodepsalo a nejprve si v mezitřídě vyběhal vítěznou známku V1.  Po nás do kruhu nastoupil pro mě velmi krásný, mohutný pes Corat Lib-Vach ve třídě vítězů, kde získal taktéž prvenství a nás čekal souboj o Krajského vítěze. Pan rozhodčí nás nechal znovu proběhnout a postavit pejsky a po té - k mojí ohromné radosti - udělil titul Krajského vítěze našemu Kurtíkovi :) a protože pro psí populaci je ocenění titulem a medailí spíše zanedbatelné, Kurtík dostal za odměnu příslib veliké kosti.

Pár fotek z výstavy zde

 

Vyhledávání

Novinky

10.09.2012 20:42

11. Brněnská Krajská výstava psů

Dnešní krásnou slunnou neděli jsme s našimi chlupáči vyrazili na Krajskou výstavu. Rotvajlery dosti přísným okem posuzoval slovenský rozhodčí pan Andráš Polgár. Větší účast byla mezi mladými fenkami, celkem se účastnilo 6 rotvíků (2psi a 4fenky). Obecnou vadu u většiny posuzovaných zvířat viděl...

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode