Psí prázdniny

08.08.2010 21:20

 I přesto,  že děti školou povinné mají prázdniny a ostatní se dovolenkují, my nezahálíme ani chvíli - ani v těch největších vedrech (to se ovšem naše výcvikové lekce přesunují na vodní plochy).

Když nám to teplo dovolí stopujeme jako o život, co se poslušnosti týče se musíme pochlubit - začínáme štěkat a nosit i činku (až do teď to bylo cokoli jen ne činka), jen obranu teď omezujeme na minimum :(, protože i figuranti prý potřebují dovolenou. Ale nejlepší zábava je stejně ta prázdninová - koupání a lenošení - aspoň ze psího pohledu :) -dostat Kurta z vody začíná být nad lidské síly. I co se psího jídelníčku týče se naši psi stávají všežravci a hlavně Kurt ochutnává veškeré ovoce a zeleninu co lze na zahradě najít.

 

Vyhledávání

Novinky

10.09.2012 20:42

11. Brněnská Krajská výstava psů

Dnešní krásnou slunnou neděli jsme s našimi chlupáči vyrazili na Krajskou výstavu. Rotvajlery dosti přísným okem posuzoval slovenský rozhodčí pan Andráš Polgár. Větší účast byla mezi mladými fenkami, celkem se účastnilo 6 rotvíků (2psi a 4fenky). Obecnou vadu u většiny posuzovaných zvířat viděl...

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode