Psí hrátky

10.01.2010 19:16

Kurt už je právoplatným členem naší smečky tři týdny a dělá ohromné pokroky. Poslední týden v prosinci jsme si zvykli na vodítko a hned první velký výlet jsme podnikli po ulici rovnou na veterinu pro očkování. Vůbec ho to nevyvedlo z míry a zvládl to jako správnej chlap. Klučina už nám taky pořádně povyrostl a přibral - dle pátečního vážení už má 10 kilo.

Je to velmi učenlivý pejsek, povel "sedni" už nám nedělá sebemenší problém a pomalu pracujeme na dalších :-)

Čas co jsou pánečci v práci tráví nejraději "úklidem" svého pelíšku v chodbě nebo honičkami a zápasy s psí tetou Mony. Perou se naprosto o cokoli - lano, balónek na šňůrce, bývalý ručník ... nebo prostě jen tak. Přeskakují se, přelézají a výhružně na sebe vrčí - brzy vám se přidám nějaké to video a fotky na které můžete kouknout do fotogalerie.

  

 

Vyhledávání

Novinky

10.09.2012 20:42

11. Brněnská Krajská výstava psů

Dnešní krásnou slunnou neděli jsme s našimi chlupáči vyrazili na Krajskou výstavu. Rotvajlery dosti přísným okem posuzoval slovenský rozhodčí pan Andráš Polgár. Větší účast byla mezi mladými fenkami, celkem se účastnilo 6 rotvíků (2psi a 4fenky). Obecnou vadu u většiny posuzovaných zvířat viděl...

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode