Novinky

17.02.2010 19:43

Díky pracovnímu nasazení - samozřejmě 100 %, jsem se dlouho nedostala k aktualizaci novinek :( a že jich je spousta. Psí hrátky našich dvou svěřenců - Mony a Kurta - jsou čím dál zábavnější a odvážnější. Museli jsme do her zapojit více míčků (jeden nestačí), protože Kurt se stále zlepšuje - každou chvíli přijde s novým trikem, jak Mony o míček obrat.

A zlepšuje se nejen v "kradení" míčků, ale i dalších dovednostech - cvik sedni už mu nedělá problém, lehni už je taky na dobré cestě a začínáme se zlepšovat i v rychlostním běhu při povelu ke mně.

Začátkem února jsme měli výjimečnou návštěvu - při příležitosti výstavy DUOCACIB v Brně se Kurt po dlouhé době viděl se svojí psí mámou Airis Budweisrot. A Kurt předváděl své dovednosti co mu síly stačily :D.

 

 

Vyhledávání

Novinky

10.09.2012 20:42

11. Brněnská Krajská výstava psů

Dnešní krásnou slunnou neděli jsme s našimi chlupáči vyrazili na Krajskou výstavu. Rotvajlery dosti přísným okem posuzoval slovenský rozhodčí pan Andráš Polgár. Větší účast byla mezi mladými fenkami, celkem se účastnilo 6 rotvíků (2psi a 4fenky). Obecnou vadu u většiny posuzovaných zvířat viděl...

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode